Barion Pixel

INGYENES SZÁLLÍTÁS

 1. Válaszd ki a termékcsoportot a „TERMÉKEK-re kattintva
 2. Ha a termék fotójára kattintasz, megnézheted azt nagyobb méretben illetve olvashatsz róla bővebb leírást.
 3. Ha a termék megrendelése mellett döntesz, jelezd a mennyiséget valamint a méretet kattints a ”Kosárba teszem” feliratra.
 4. Amikor végeztél a vásárlással és még nem regisztráltál, töltsd ki az űrlapot
 5. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha az itt található mezőket maradéktalanul kitöltöd. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért nem vállalunk felelősséget.
 6. A megadott email címre elküldjük a megrendelés visszaigazolását. Amennyiben ez a visszaigazolás nem érkezik meg pár percen belül, abban az esetben valamilyen hiba lépett fel a rendeléssel vagy a megadott e-mail címmel (pl.: elírás) kapcsolatban. Először ellenőrizd a SPAM fiókodat, a megadott e-mail címet és ha nem abban van a hiba, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a +36-70-599-9288 telefonszámon.
 7. Ha a megrendelést vissza szeretnéd vonni, vagy változtatni szeretnél rajta, kérünk, mielőbb közöld velünk, mert előfordulhat, hogy a termék elkészül vagy akár már postázásra is kerül. Ha ez megtörténik, akkor már nem tudjuk fogadni a kérésedet. A módosítást, lemondást minden esetben írásban tedd meg az csillogj@violetbizsu.hu címen, vagy sms-ben a +36-70-599-9288 telefonszámon.
 8. A megrendelések folyamatos feldolgozása ellenére, előfordulhat, (főleg az ünnepi, báli szezonban), hogy a kiválasztott termék elfogyott, mielőtt azt levettük volna a honlapról, ez esetben türelmedet kérjük,  jelezni fogjuk mikor érkezik újra, esetleg hasonló termékeket ajánlunk.
 1. A küldeményt Csomagpiac kft. futárszolgálat szállítja ki, melynek értékét a kézbesítéskor kell fizetni a szállítási díjjal egyidejűleg. Az utánvétes szállítási költség értéke: 1790 Ft. A futárszolgálat a kiszállítás előtti napon emailt küld a tervezett szállításról, illetve a kiszállítás reggelén sms-t kapsz a várható szállításról a futár telefonszámával.
 2. A személyes átvétel Cegléden munkanapokon 9:30-17:30 között. 
 3. Banki előreutalásnál a postaköltség 1490 ft. Ennek menete, hogy a megadott bankszámla számra elutalod a pénzt, ami a következő munkanapon megjelenik a számlánkon. Ezután küldjük a megrendelt árut csomagként.
 4. A szállítási idő a megrendelést követően 2-4 munkanap. A küldemény átvételekor ellenőrizd annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vedd át a csomagot. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
 5. 15.000ft feletti rendelés esetén 0ft szállítási díjat tudsz választani.

IRATKOZZ FEL ÉS

VÁSÁROLJ 10% KEDVEZMÉNNYEL!