Barion Pixel

Nemesacél ékszerek

Mi is a nemesacél ?

Az acélnak egy hozzáadása következtében olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a közönséges acélt egykét szempontból előnyösen felülmúlja. Ebből következik a nemesacél.

A nemesacél ékszerek története

A nemesacél ékszereket már a XVIII. században használták Angliában, azután Franciaországban terjedt el és a forradalomig maradt divatban. Részint kovácsolták, részint öntötték vagy acélba ágyazott kovácsolt vasból készítették. Díszítése rányomott vagy vésett volt. Acélosított vasbádogból is formázták a jegeces acélgyöngyöt, amelyet órák keretéhez s ékszerdíszül használtak fel. De érdekesség, hogy  már a XVII. századi magyar pecsétgyűrűk között is sűrűn előfordult az acél gyűrű.

Nemesacél karikagyűrű

A karikagyűrű hagyományosan az eljegyzés és az esküvő része. Azonban, ahogy megjelentek a változatos eljegyzési gyűrűk, úgy a karikagyűrű is kénytelen volt megújulni, és a mindennapok részéve válni.A karikagyűrű már nem csak a lánykérés szimbóluma, lehet viselni alkalmi gyűrűként is. A sokoldalú nemesacél karikagyűrűk pedig a változatos hétköznapjaink része lett.

A nemesacél gyűrűk:

-csillogóak, fényesek -strapabírók és hosszú életűek.

Íme néhány kép:

A nemesacél nyakláncok

Előnyei :

-Szép és strapabíró is egyben

-Biztonságos, nem allergizál

-Gyógyhatású is lehet

Íme néhány fotó:

Nemesacél fülbevalók

Problémáid vannak a bizsu fülbevalókkal? Bepirosodik, viszket és ég tőlük a füled? Ezek a fülbevalók valószínűleg nikkelt tartalmaznak, amely a fémallergia leggyakoribb kiváltó oka.

Nemesacél fülbevalók érzékeny bőrre:

A sebészeti rozsdamentes acélt, vagyis orvosi fémet az orvostudományban is használják. Kis mennyiségben tartalmaz nikkelt, de alacsony széntartalma miatt olyan szoros kötődést hoz létre a nikkellel, hogy az nem jut ki az ékszerből. Azaz nem érintkezik a bőrrel.

Népszerűségének köszönhetően egyre szélesebb az orvosi fém fülbevaló választék. Kaphatók kis bedugós, lógós, karika, minden amit el tudtok képzelni.

Íme néhány fotó nemesacél fülbevalóinkról:

Ha még nem próbáltad ki a nemesacél fülbevalókat, és a bizsutól begyullad a füled, mindenképp ajánljuk! Rengeteg fajtát találhatsz és elképesztően stílusosak 🙂

További termékeink közt böngészhetsz itt weboldalunkon: https://www.violetbizsu.hu/

Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/violet.bizsucegled

Instagram oldalunkon: https://www.instagram.com/violetbizsucegled/

Tetszett ez a bejegyzés? Oszd meg a közösségi média oldalakon!

IRATKOZZ FEL ÉS

VÁSÁROLJ 10% KEDVEZMÉNNYEL!