Karácsonyi kabbala szerencsehozó ajándék karkötő

Karácsony, hogyan ajándékozzunk szeretteinknek

Karácsony előtt jóval már mindenki fejében motoszkál a gondolat, mit is ajándékozhatnánk szeretteinknek és a hozzánk közel állóknak. Persze a készen kapható tusfürdő csomagok nagyon csábítóak lehetnek sok mindenki számára az üzletek polcain. Bár valljuk be, ezeknél személytelenebb ajándék nem sok van.

Mi most adunk néhány jó tippet, mivel is örvendeztethetnéd meg

  • anyukád
  • apukád
  • testvéreid
  • barátnőd
  • kedvesed.

Szuper ajándékok anyukáknak

Első sorban Édesanyánkat szeretnénk meglepni valami igazán szívhez szóló ajándékkal, ugye? Ezért a serpenyő felejtős, ha csak nem kimondottan az Ő kívánsága volt. Az édesanyának szóló ajándéknak nagyon személyesnek kell lennie, és nagy örömet kell szereznie. Ezért sokan már jóval a karácsony előtt felteszik magukban a kérdést, hogy mi lehet jó ajándék édesanyjának.

Szereti a csecsebecséket?

Egy ajándékba adott ékszer kiválóan alkalmas arra, hogy kifejezzük, mennyire különlegesen fontos valaki a számunkra. A nyaklánc például csodás ajándék egy anyának, hiszen a szívéhez közel viseli.

Nem kimondottan ékszeres típus?

Egy ízlésének eltalált lakásdekoráció vagy a kedvenceiből összeválogatott ajándékcsomag szépen csomagolva is biztosan elnyerik a tetszését. És nem, nem a bevásárlóközpontokban előre összeállított csoki-pezsgő csomagokra gondolunk. Te ismered igazán, mit szeret, mi az aminek igazán örülne, hisz ajándékozáskor nem a végösszeg az, ami igazán számít.

Klasszikus ajándékok apáknak

Ha ajándékról van szó, akkor inkább a beváltat választod, vagy szeretsz magad is kreatív lenni? Mindkét esetre érvényes: a tökéletes ajándék érezteti a megajándékozottal, hogy mennyit jelent Neked. Ez nem feltétlenül anyagi értéket jelent. A szimbolikus értékkel bíró ajándékok önmagáért beszélnek.

A technika és a barkácsolás ördöge?

Az édesapjának nem kell különösebben műszaki cikk rajongónak lennie ahhoz, hogy örüljön az elektronikai cikkeknek vagy a megfelelő tartozékoknak. Szeret barkácsolni és épp elromlott vagy már elhasználódott a fúrógépe? Keress fel egy megbízható boltot vagy épp áruházat, kérd ki az ott dolgozók tanácsát, melyiket ajánlják. Biztosan örömet okozol a figyelmességeddel.

Szereti az ízléses, strapabíró ékszereket?

Nálunk rengeteg minőségi nemesacél ékszer közül válogathatsz több színben is.

Ez a nyaklánc igazán férfias, ki ne imádná? https://www.violetbizsu.hu/termek/nemesacel-ezust-szinu-ferfi-nyaklanc-kozepso/

Telitalálat ajándékok tesónak

A testvéreknek szóló ajándékötletek választéka különösen karácsonykor igen nagy. Karácsonyi ajándékot találni azonban igazi kihívássá válhat. Hiszen egyrészt mosolyt kell varázsolni a megajándékozott arcára, másrészt ki kell fejeznie, hogy milyen fontos a számodra. Ahhoz, hogy karácsony és egyéb alkalmak, pl. születésnapok, Valentin-nap vagy húsvét előtt ne kelljen hosszasan ajándékokat keresgélned, időben kezdd el törni a fejed. Ha az utóbbi években már előtted a könyv-pulcsi-parfüm bűvös háromszögét, ideje valami igazán izgalmas, kreatív meglepetést csempészni a fa alá a testvéred számára.

Fiú testvéreknek:

A férfiaknak különösen ajánlottak az olyan karácsonyi ajándékok, melyek közös hobbihoz vagy érdeklődési körhöz használhatók. A vidám és eredeti meglepetéseket is szívesen fogadják. 

Lány testvéreknek:

Ha szereti a csecsebecséket, akkor nála az ékszer az igazi klasszikusok közé számít az ajándékok között. Az értékes, valódi ékszerektől a stílusos divatékszerekig – bizonyára Te is ráakadsz valamire, ami megfelel az ő ízlésének.

Ha szépséges bizsut keresel neki, akkor ez biztos tetszene: https://www.violetbizsu.hu/termekkategoria/bizsu-nyaklanc/betus-nyaklanc/

Szuper ajándékok a legjobb barátnőnek:

Kézzel készült cukiságok:

Ha már kezdesz kifogyni az ötletekből, hogy mit ajándékozz a legjobb barátnődnek, akkor érdemes elgondolkodnod egy kedves saját készítésű ajándékon! Egy kedvenc kozmetikumaiból összeállított csomag biztos örömöt okoz.

Ha a kiegészítők rajongója:

Szereti a különleges és szívhez szóló ékszereket? Akkor van néhány szépséges tippünk, mivel ajándékozhatnád meg Őt.

Páros nyakláncok, hogy mindig az eszébe juss, ha rápillant: https://www.violetbizsu.hu/termek/ezust-szinu-best-friends-paros-nyaklanc-sziv-kulcs/

Kabbala dobozkák szerencsehozó karkötővel: https://www.violetbizsu.hu/termek/legjobb-baratno-paros-piros-fonal-kabbala-karkoto-sziv/

Szerelmes ajándékok kedvesednek

Megfelelő karácsonyi ajándékot találni barátnődnek vagy barátodnak igazi kihívást jelenthet. Nem arról van szó, hogy minél drágább vagy a lehető legtöbb ajándékkal kápráztasd el. Partnered sokkal inkább olyan ajándékot szeretne, amivel megmutatod neki, hogy ismered kedvenceit, igényeit és kívánságait. A határozatlanok számára adunk néhány ajándékötletet, melyekkel garantáltan boldoggá teheted barátnődet vagy partneredet.

Ajándékok nőknek:

Ha az ékszerek szerelmese

A legtöbb nő szereti az ékszereket, ezért a kiegészítők jó választásnak bizonyulnak a barátnőnek szánt tökéletes ajándék keresése során. Egy gyönyörű nyaklánccal vagy egy divatos karkötővel egy igazi klasszikust ajándékozol. Nemesacél ékszerek kitűnő választások lehetnek, ha időtálló de árban is megfelelő ékszert keresel. Mielőtt választasz, tájékozódj, hogy barátnőd milyen ékszereket visel szívesen, hogy az ezüst vagy az arany színt kedveli-e inkább.

Nemesacél kiegészítők: https://www.violetbizsu.hu/termek/celina-fekete-keramia-nemesacel-nyaklanc/

Egy kis kényeztetés otthon

Sok hölgy kedveli a wellnesst és a szépségápolást, hiszen melyik nő ne szeretné a kényeztetést? Nagyon népszerűek például a minőségi fürdőszerek és olajok, melyek egy pihentető wellness-nap eltöltésére csábítanak. A szépségápolási termékek gyakran meglehetősen drágák, ezért hasznos, ha kinyomozod, hogy a kedvesed melyik termékcsaládot használja szívesen.

Ajándékok férfiaknak:

Azt szeretnénk, ha nemcsak kedvesünk ízlését találnánk el eg minél eredetibb karácsonyi ajándékkal, hanem ugyanakkor érzéseinket is kifejezhetnénk vele. De nem minden, a partnernek szánt ajándéknak kell nyilvánvalóan romantikusnak lennie. Hiszen aki komolyan elgondolkodik partnere hobbijain és kedvenc időtöltésein, és egy ezekhez illő ajándékkal lepi meg, az őszinte érdeklődést és megértést tanúsít iránta.

Szereti az ízléses, strapabíró ékszereket esetleg?

Nálunk rengeteg minőségi nemesacél ékszer közül válogathatsz neki arany és ezüst színben, amelyiket épp jobban kedveli.

Ez a karkötő igazán férfias, ki ne imádná? https://www.violetbizsu.hu/termek/bob-fekete-ezust-nemesacel-karkoto/

Egy korábbi bejegyzésben már említettük nemesacél páros ékszereinket, kedves ajándékok lehetnek ezek is, a választék hatalmas, a minőség és az ár szuper 🙂 https://www.violetbizsu.hu/paros-ekszerek/