PÁROS ÉKSZEREK az örök szerelemért

Miért jó ajándék a páros ékszer Szerelmednek?

A szerelmesek megajándékozzák egymást, ha évforduló van, ha randizni mennek vagy csak úgy, ha szeretnék kifejezni szerelmüket párjuk iránt.

Uncsi már a bögre és a párna? Mi tudunk jó néhány tippet adni, amivel az ajándékozás egy csodás élmény lesz mindkettőtök számára.

Mindketten hordhatjátok a páros ékszereket , hogy így fejezzétek ki összetartozásotokat. A medálok az ékszereken lézergravírozhatóak. Gravíroztasd bele a monogramotokat, emlékezetes dátumot és személyesebbé teheted szerelmednek az ajándékot.

  • Ha nem vagy híve a polcra rakható, porosodó apróságoknak, akkor lepd meg a kedvesed egy fantasztikus páros ékszerrel! Időtálló anyagból készül mind, hiszen a jó minőségű nemesacél életetek végéig megmarad eredeti formájában
  • Ha nem akarsz sokat költeni is tökéletes lehet, szuper áron, akár ingyenes szállítással lehet a Tiéd bármelyik
  • ha szereted az egyszerű, de mégis sokatmondó ajándékokat

Nálunk mindig találsz valami egyedit és különlegeset. Nemesacél páros ékszereink tökéletes ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra, ha kedveskednél szerelmednek.

„A szeretlek szó nem csak egy érzést jelent. Hanem azt is hogy próbálok mindent megtenni azért hogy boldog légy.”

Miért készülnek nemesacélból a páros ékszerek?

Mindazokat az acélfajtákat nevezik nemesacélnak, amelyeket különleges eljárással olvasztottak, magas tisztasági fokkal rendelkeznek és egyformán reagálnak a megfelelő hőkezelésekre. Ebből a definícióból adódik, hogy a nemesacélok nem kizárólag ötvözött, ill. erősen ötvözött acélok lehetnek. Elemzésünkben a továbbiakban azonban a min. 10.5%-os krómtartalmú, erősen ötvözött nemesacélokra szorítkozunk.

  • kedvező tulajdonságai és egyedi megjelenése miatt hamar közkedvelt lett és néhány év alatt szinte az egész világon ismert divatékszerré vált
  • tartós anyag
  • allergénmentes
  • 316L anyagból készülnek
  • rendkívül mutatós arany és ezüst színben is, lényegesen olcsóbb mint az arany és ezüst társai
  • korrózió mentes

Mire kell figyelni használat során a nemesacél páros ékszereknél?

Fontos, hogy a rozsdamentes acél ne érintkezzen savas kémhatású anyagokkal –pl. savas tisztítószerek- , ne kerüljön olyan környezetbe, ahol lehetőség van a savas kémhatás kialakulására, ezek rozsdásodást idézhetnek elő.